Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7069
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorДроменко, О. Б.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorКамсуліна, Н. В.-
dc.contributor.authorБотштейн, Б. Б.-
dc.contributor.authorТрощий, Т. В.-
dc.contributor.authorЖуравльов, С. В.-
dc.contributor.authorОмельченко, С. Б.-
dc.contributor.authorНагорний, О. Ю.-
dc.contributor.authorФедак, Н. В.-
dc.date.accessioned2022-09-20T12:15:13Z-
dc.date.available2022-09-20T12:15:13Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЛабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології": навч. посіб. Ф.В. Перцевой, О.Б. Дроменко, П.В. Гурський та ін. Харків: ХДУХТ, 2015. 170 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7069-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику приділено увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції; характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному поданню технологічних схем для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесівuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectлабораторні роботиuk_UA
dc.subjectтехнологія м'яса і м'ясопродуктівuk_UA
dc.subjectтехнологія переробки плодів та овочівuk_UA
dc.subjectтехнологія риби та рибопродуктівuk_UA
dc.subjectтехнологія молока та молочних продуктівuk_UA
dc.subjectякість продуктівuk_UA
dc.titleЛабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LP_KHT_2015.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.