Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7069
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Дроменко, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Камсуліна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Ботштейн, Б. Б. | - |
dc.contributor.author | Трощий, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Журавльов, С. В. | - |
dc.contributor.author | Омельченко, С. Б. | - |
dc.contributor.author | Нагорний, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Федак, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-20T12:15:13Z | - |
dc.date.available | 2022-09-20T12:15:13Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології": навч. посіб. Ф.В. Перцевой, О.Б. Дроменко, П.В. Гурський та ін. Харків: ХДУХТ, 2015. 170 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7069 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику приділено увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції; характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному поданню технологічних схем для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | лабораторні роботи | uk_UA |
dc.subject | технологія м'яса і м'ясопродуктів | uk_UA |
dc.subject | технологія переробки плодів та овочів | uk_UA |
dc.subject | технологія риби та рибопродуктів | uk_UA |
dc.subject | технологія молока та молочних продуктів | uk_UA |
dc.subject | якість продуктів | uk_UA |
dc.title | Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології". | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LP_KHT_2015.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.