Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7069
Название: | Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології". |
Авторы: | Перцевой, Ф. В. Дроменко, О. Б. Гурський, П. В. Янчева, М. О. Камсуліна, Н. В. Ботштейн, Б. Б. Трощий, Т. В. Журавльов, С. В. Омельченко, С. Б. Нагорний, О. Ю. Федак, Н. В. |
Ключевые слова: | лабораторні роботи;технологія м'яса і м'ясопродуктів;технологія переробки плодів та овочів;технологія риби та рибопродуктів;технологія молока та молочних продуктів;якість продуктів |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології": навч. посіб. Ф.В. Перцевой, О.Б. Дроменко, П.В. Гурський та ін. Харків: ХДУХТ, 2015. 170 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У навчальному посібнику приділено увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції; характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному поданню технологічних схем для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7069 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
LP_KHT_2015.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.