Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7067
Назва: Лабораторний практикум з дисциплін "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі". Ч.1.Лабораторний практикум з дисциплін "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі". Ч.1.
Автори: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Надія Пилипівна
Ключові слова: переробка молока і молочних продуктів;харчові технології;технологія галузі;фізико-хімічні основи;біотехнологічні основи
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: Факт
Бібліографічний опис: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Лабораторний практикум з дисципліни "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі"; навч. посіб. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Розд.1. Харчові технології переробки молока. Харків: Факт, 2016. 76 с.
Короткий огляд (реферат): Лабораторний практикум з дисциплін «Хімія і технологія сировини», «Фі- зико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі» складений у відповід- ності з робочими програмами підготовки студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу». Лабораторний практикум складається з 2-х частин: «Харчові технології переробки молока» (ч. 1) та «Харчові технології пе- реробки плодів і овочів» (ч. 2). Перша частина лабораторного практикуму спря- мована на набуття студентами цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості молочних продуктів, зокрема, фізико-хімічних, хімічних, біохімічних та біотехнологічних, що є фундаментальною складовою технології галузі; усвідомлення необхідності комплексного підходу при ви- вченні та удосконаленні технологічних процесів, а також придбання необхідних знань та вмінь які необхідні для подальшої технологічної, проектної та дослід- ницької діяльності в галузі харчових технологій, технології молока та молочних продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7067
ISBN: 978-966-637-828-9
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
P_technol Phys-chem 2016.pdf1.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.