Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7067
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Раїса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Погарська, Вікторія Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Максимова, Надія Пилипівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-20T11:57:03Z | - |
dc.date.available | 2022-09-20T11:57:03Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Лабораторний практикум з дисципліни "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі"; навч. посіб. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Розд.1. Харчові технології переробки молока. Харків: Факт, 2016. 76 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-637-828-9 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7067 | - |
dc.description.abstract | Лабораторний практикум з дисциплін «Хімія і технологія сировини», «Фі- зико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі» складений у відповід- ності з робочими програмами підготовки студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу». Лабораторний практикум складається з 2-х частин: «Харчові технології переробки молока» (ч. 1) та «Харчові технології пе- реробки плодів і овочів» (ч. 2). Перша частина лабораторного практикуму спря- мована на набуття студентами цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості молочних продуктів, зокрема, фізико-хімічних, хімічних, біохімічних та біотехнологічних, що є фундаментальною складовою технології галузі; усвідомлення необхідності комплексного підходу при ви- вченні та удосконаленні технологічних процесів, а також придбання необхідних знань та вмінь які необхідні для подальшої технологічної, проектної та дослід- ницької діяльності в галузі харчових технологій, технології молока та молочних продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Факт | uk_UA |
dc.subject | переробка молока і молочних продуктів | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | технологія галузі | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні основи | uk_UA |
dc.subject | біотехнологічні основи | uk_UA |
dc.title | Лабораторний практикум з дисциплін "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі". Ч.1.Лабораторний практикум з дисциплін "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі". Ч.1. | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
P_technol Phys-chem 2016.pdf | 1.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.