Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7067
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorМаксимова, Надія Пилипівна-
dc.date.accessioned2022-09-20T11:57:03Z-
dc.date.available2022-09-20T11:57:03Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Лабораторний практикум з дисципліни "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі"; навч. посіб. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Розд.1. Харчові технології переробки молока. Харків: Факт, 2016. 76 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-637-828-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7067-
dc.description.abstractЛабораторний практикум з дисциплін «Хімія і технологія сировини», «Фі- зико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі» складений у відповід- ності з робочими програмами підготовки студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу». Лабораторний практикум складається з 2-х частин: «Харчові технології переробки молока» (ч. 1) та «Харчові технології пе- реробки плодів і овочів» (ч. 2). Перша частина лабораторного практикуму спря- мована на набуття студентами цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості молочних продуктів, зокрема, фізико-хімічних, хімічних, біохімічних та біотехнологічних, що є фундаментальною складовою технології галузі; усвідомлення необхідності комплексного підходу при ви- вченні та удосконаленні технологічних процесів, а також придбання необхідних знань та вмінь які необхідні для подальшої технологічної, проектної та дослід- ницької діяльності в галузі харчових технологій, технології молока та молочних продуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Фактuk_UA
dc.subjectпереробка молока і молочних продуктівuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectтехнологія галузіuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні основиuk_UA
dc.subjectбіотехнологічні основиuk_UA
dc.titleЛабораторний практикум з дисциплін "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі". Ч.1.Лабораторний практикум з дисциплін "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі". Ч.1.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
P_technol Phys-chem 2016.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.