Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6854
Title: | Розрахунок куттера для м’яса |
Authors: | Гурський, П. В. Богомолов, О. В. Денисенко, С. А. Іващенко, С. Г. Шерстюк, В. С. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Гурський П. В., Богомолов О. В., Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Шерстюк В. С. Розрахунок куттера для м’яса: Методичні вказівки до виконання розділу випускної кваліфікаційної роботи рівня вищої освіти «Бакалавр» студентам денної та заочної форми навчання. Х.: ХНТУСГ, 2021. 24 с. |
Abstract: | Метою методичних вказівок є сприяння швидкому та якісному виконанню розділу випускної кваліфікаційної роботи РВО «Бакалавр» студентами денної та заочної форми навчання з галузі знань 13 «Механічна інженерія» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» в межах освітньої програми «Інженерія переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках запропоновано структуру випускної кваліфікаційної роботи, вихідні дані, методику розрахунку технологічного обладнання та список літератури для виконання інших розділів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6854 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
14_RVO_Rozrakhunok_Kuttera_2021.pdf | 481.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.