Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6854
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorІващенко, С. Г.-
dc.contributor.authorШерстюк, В. С.-
dc.date.accessioned2022-09-16T09:40:31Z-
dc.date.available2022-09-16T09:40:31Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГурський П. В., Богомолов О. В., Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Шерстюк В. С. Розрахунок куттера для м’яса: Методичні вказівки до виконання розділу випускної кваліфікаційної роботи рівня вищої освіти «Бакалавр» студентам денної та заочної форми навчання. Х.: ХНТУСГ, 2021. 24 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6854-
dc.description.abstractМетою методичних вказівок є сприяння швидкому та якісному виконанню розділу випускної кваліфікаційної роботи РВО «Бакалавр» студентами денної та заочної форми навчання з галузі знань 13 «Механічна інженерія» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» в межах освітньої програми «Інженерія переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках запропоновано структуру випускної кваліфікаційної роботи, вихідні дані, методику розрахунку технологічного обладнання та список літератури для виконання інших розділів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleРозрахунок куттера для м’ясаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14_RVO_Rozrakhunok_Kuttera_2021.pdf481.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.