Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6854
Title: Розрахунок куттера для м’яса
Authors: Гурський, П. В.
Богомолов, О. В.
Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Шерстюк, В. С.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Гурський П. В., Богомолов О. В., Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Шерстюк В. С. Розрахунок куттера для м’яса: Методичні вказівки до виконання розділу випускної кваліфікаційної роботи рівня вищої освіти «Бакалавр» студентам денної та заочної форми навчання. Х.: ХНТУСГ, 2021. 24 с.
Abstract: Метою методичних вказівок є сприяння швидкому та якісному виконанню розділу випускної кваліфікаційної роботи РВО «Бакалавр» студентами денної та заочної форми навчання з галузі знань 13 «Механічна інженерія» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» в межах освітньої програми «Інженерія переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках запропоновано структуру випускної кваліфікаційної роботи, вихідні дані, методику розрахунку технологічного обладнання та список літератури для виконання інших розділів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6854
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14_RVO_Rozrakhunok_Kuttera_2021.pdf481.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.