Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6779
Назва: Методичні вказівки до підготовки розділу дипломної роботи магістра для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Дієтичне харчування та харчова безпека» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти
Автори: Савицька, Наталія Леонідівна
Афанасьєва, Оксана Пилипівна
Жегус, Олена Валентинівна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Видавництво Іванченка І. С.
Бібліографічний опис: Савицька Н. Л., Жегус О. В., Афанасьєва О. П. Методичні вказівки до підготовки розділу дипломної роботи магістра для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Дієтичне харчування та харчова безпека» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти. Х.: Видавництво Іванченка І. С., 2019. 30 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальні матеріали підготовлено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем за спеціальністю 181 «Харчові технології». Методичні вказівки містять структуру індивідуальної дослідницької роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6779
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181_Food technologies_2019.pdf7.88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.