Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6779
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавицька, Наталія Леонідівна-
dc.contributor.authorАфанасьєва, Оксана Пилипівна-
dc.contributor.authorЖегус, Олена Валентинівна-
dc.date.accessioned2022-09-15T07:36:58Z-
dc.date.available2022-09-15T07:36:58Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСавицька Н. Л., Жегус О. В., Афанасьєва О. П. Методичні вказівки до підготовки розділу дипломної роботи магістра для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Дієтичне харчування та харчова безпека» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти. Х.: Видавництво Іванченка І. С., 2019. 30 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6779-
dc.description.abstractНавчальні матеріали підготовлено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем за спеціальністю 181 «Харчові технології». Методичні вказівки містять структуру індивідуальної дослідницької роботи.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВидавництво Іванченка І. С.uk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до підготовки розділу дипломної роботи магістра для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Дієтичне харчування та харчова безпека» за другим (магістерським) рівнем вищої освітиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Food technologies_2019.pdf7.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.