Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6752
Назва: Характеристика мікробіологічних показників замороженої риби за наявності залишків антибактеріальних препаратів
Інші назви: Characteristics of microbiological parameters of the frozen fish in the presence of antibiotic residues
Автори: Малимон, З. В.
Ключові слова: заморожена риба;мікробіологічні показники;залишки антибіотиків;frozen fish;microbiological parameters;antibiotic residues
Дата публікації: 21-гру-2018
Видавництво: Харківська державна зооветеринарна академія
Бібліографічний опис: Малимон З. В. Характеристика мікробіологічних показників замороженої риби за наявності залишків антибактеріальних препаратів. Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. 2018. № 2. С. 92-96. https://doi.org/10.31890/vttp.2018.02.25
Серія/номер: № 2;
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що проб неякісної риби за біохімічними показниками, але з вмістом антибактеріальних препаратів, яка за вмістом МАФАнМ відповідала стандартним вимогам було у середньому, в 14 разів більше, порівняно з такою рибою без залишків антибіотиків. Виявлено, що за вмістом БГКП і золотистого стафілококу дана риба в 90,9±2,7% відповідала вимогам ДСТУ, що відповідно в 18,9 та 9,3 раза більше, ніж риба без вмісту антибактеріальних препаратів.
Due to its high nutritional and biological value, fish is a good nutrient for development of microorganisms, therefore, the conditions and terms of its storage require appropriate temperature regimes to stop the growth of microflora. The work aimed at determining the microbiological parameters of frozen fish, which according to biochemical parameters was designated as stale, depending on the presence of antibiotic residues. In samples, we studied mesophilic microorganisms at tem
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6752
Розташовується у зібраннях:№2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.25.pdf82.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.