Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6752
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалимон, З. В.-
dc.date.accessioned2022-09-14T18:41:35Z-
dc.date.available2022-09-14T18:41:35Z-
dc.date.issued2018-12-21-
dc.identifier.citationМалимон З. В. Характеристика мікробіологічних показників замороженої риби за наявності залишків антибактеріальних препаратів. Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. 2018. № 2. С. 92-96. https://doi.org/10.31890/vttp.2018.02.25uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6752-
dc.description.abstractВстановлено, що проб неякісної риби за біохімічними показниками, але з вмістом антибактеріальних препаратів, яка за вмістом МАФАнМ відповідала стандартним вимогам було у середньому, в 14 разів більше, порівняно з такою рибою без залишків антибіотиків. Виявлено, що за вмістом БГКП і золотистого стафілококу дана риба в 90,9±2,7% відповідала вимогам ДСТУ, що відповідно в 18,9 та 9,3 раза більше, ніж риба без вмісту антибактеріальних препаратів.uk_UA
dc.description.abstractDue to its high nutritional and biological value, fish is a good nutrient for development of microorganisms, therefore, the conditions and terms of its storage require appropriate temperature regimes to stop the growth of microflora. The work aimed at determining the microbiological parameters of frozen fish, which according to biochemical parameters was designated as stale, depending on the presence of antibiotic residues. In samples, we studied mesophilic microorganisms at temuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківська державна зооветеринарна академіяuk_UA
dc.relation.ispartofseries№ 2;-
dc.subjectзаморожена рибаuk_UA
dc.subjectмікробіологічні показникиuk_UA
dc.subjectзалишки антибіотиківuk_UA
dc.subjectfrozen fishuk_UA
dc.subjectmicrobiological parametersuk_UA
dc.subjectantibiotic residuesuk_UA
dc.titleХарактеристика мікробіологічних показників замороженої риби за наявності залишків антибактеріальних препаратівuk_UA
dc.title.alternativeCharacteristics of microbiological parameters of the frozen fish in the presence of antibiotic residuesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.25.pdf82.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.