Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6752
Название: Характеристика мікробіологічних показників замороженої риби за наявності залишків антибактеріальних препаратів
Другие названия: Characteristics of microbiological parameters of the frozen fish in the presence of antibiotic residues
Авторы: Малимон, З. В.
Ключевые слова: заморожена риба;мікробіологічні показники;залишки антибіотиків;frozen fish;microbiological parameters;antibiotic residues
Дата публикации: 21-дек-2018
Издательство: Харківська державна зооветеринарна академія
Библиографическое описание: Малимон З. В. Характеристика мікробіологічних показників замороженої риби за наявності залишків антибактеріальних препаратів. Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. 2018. № 2. С. 92-96. https://doi.org/10.31890/vttp.2018.02.25
Серия/номер: № 2;
Краткий осмотр (реферат): Встановлено, що проб неякісної риби за біохімічними показниками, але з вмістом антибактеріальних препаратів, яка за вмістом МАФАнМ відповідала стандартним вимогам було у середньому, в 14 разів більше, порівняно з такою рибою без залишків антибіотиків. Виявлено, що за вмістом БГКП і золотистого стафілококу дана риба в 90,9±2,7% відповідала вимогам ДСТУ, що відповідно в 18,9 та 9,3 раза більше, ніж риба без вмісту антибактеріальних препаратів.
Due to its high nutritional and biological value, fish is a good nutrient for development of microorganisms, therefore, the conditions and terms of its storage require appropriate temperature regimes to stop the growth of microflora. The work aimed at determining the microbiological parameters of frozen fish, which according to biochemical parameters was designated as stale, depending on the presence of antibiotic residues. In samples, we studied mesophilic microorganisms at tem
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6752
Располагается в коллекциях:№2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2.25.pdf82.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.