Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6747
Название: Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марок
Авторы: Аксьонова, О. Ф.
Добровольська, О. В.
Вовченко, Д. Є.
Савін, М. В.
Городажев, Д. А.
Ключевые слова: торгові мережі Харкова;флуорид-іони;чай
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Аксьонова О. Ф., Добровольська О. В., Вовченко Д. Є., Савін М. В., Городажев Д. А. Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 430-436.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати потенціометричного визначення активності флуорид-іонів у водних настоях чорного і зеленого чаю різних торгових марок середнього цінового сегмента, представлених у торговій мережі Харкова.
The results pоtenciometric of definition of activity fluoride-ions in beverages on the base of black and green tea of the different trade marks of an average price segment submitted in a trade network of Kharkov are given.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6747
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_74.pdf198.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.