Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6747
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Аксьонова, О. Ф. | - |
dc.contributor.author | Добровольська, О. В. | - |
dc.contributor.author | Вовченко, Д. Є. | - |
dc.contributor.author | Савін, М. В. | - |
dc.contributor.author | Городажев, Д. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-14T17:58:13Z | - |
dc.date.available | 2022-09-14T17:58:13Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Аксьонова О. Ф., Добровольська О. В., Вовченко Д. Є., Савін М. В., Городажев Д. А. Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 430-436. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6747 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати потенціометричного визначення активності флуорид-іонів у водних настоях чорного і зеленого чаю різних торгових марок середнього цінового сегмента, представлених у торговій мережі Харкова. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results pоtenciometric of definition of activity fluoride-ions in beverages on the base of black and green tea of the different trade marks of an average price segment submitted in a trade network of Kharkov are given. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | торгові мережі Харкова | uk_UA |
dc.subject | флуорид-іони | uk_UA |
dc.subject | чай | uk_UA |
dc.title | Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_74.pdf | 198.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.