Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6728
Название: Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику
Авторы: Перцевой, Ф. В.
Бідюк, Д.О.
Ключевые слова: ядро насіння соняшнику;білково-жирова емульсія
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Перцевой Ф. В., Бідюк Д.О. Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 371-378.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено емульгуючу здатність та стійкість білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику залежно від активної кислотності. Встановлено вплив концентрації жирової фази на емульгуючі властивості білково-жирової емульсії.
A study of emulsifying capacity and stability of protein-fat emulsion on the basis of sunflower seed kernels, depending on the acidity. The influence of the concentration of oil phase on the emulsifying properties of protein-fat emulsion.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6728
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_64.pdf205.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.