Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6728
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorБідюк, Д.О.-
dc.date.accessioned2022-09-14T15:36:17Z-
dc.date.available2022-09-14T15:36:17Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В., Бідюк Д.О. Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 371-378.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6728-
dc.description.abstractДосліджено емульгуючу здатність та стійкість білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшнику залежно від активної кислотності. Встановлено вплив концентрації жирової фази на емульгуючі властивості білково-жирової емульсії.uk_UA
dc.description.abstractA study of emulsifying capacity and stability of protein-fat emulsion on the basis of sunflower seed kernels, depending on the acidity. The influence of the concentration of oil phase on the emulsifying properties of protein-fat emulsion.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectядро насіння соняшникуuk_UA
dc.subjectбілково-жирова емульсіяuk_UA
dc.titleДослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшникуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_64.pdf205.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.