Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6691
Название: Оцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні України
Авторы: Колтунов, В. А.
Булах, М. В.
Ключевые слова: кулінарні властивості;сорти гарбуза
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Колтунов В. А., Булах М. В. Оцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 364-370.
Краткий осмотр (реферат): Проведено порівняльну оцінку кулінарних властивостей сортів гарбуза, районованих на Поліссі, а також перспективних для вирощування на цій території. Визначено, що мускатні, твердокорі і великоплідні сорти гарбуза здатні формувати найкращі споживні властивості в умовах північнозахідного Полісся.
The comparative estimation of culinary properties of pumpkin grades zoned in Polissia, and also perspective for cultivation on this territory, is spent. Muscat, hard-peeling and megalocarpous pumpkin grades, that are capable to form the best consumer properties in the conditions of northwest Polissia, are defined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6691
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_63.pdf185.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.