Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6691
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолтунов, В. А.-
dc.contributor.authorБулах, М. В.-
dc.date.accessioned2022-09-13T18:59:38Z-
dc.date.available2022-09-13T18:59:38Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКолтунов В. А., Булах М. В. Оцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 364-370.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6691-
dc.description.abstractПроведено порівняльну оцінку кулінарних властивостей сортів гарбуза, районованих на Поліссі, а також перспективних для вирощування на цій території. Визначено, що мускатні, твердокорі і великоплідні сорти гарбуза здатні формувати найкращі споживні властивості в умовах північнозахідного Полісся.uk_UA
dc.description.abstractThe comparative estimation of culinary properties of pumpkin grades zoned in Polissia, and also perspective for cultivation on this territory, is spent. Muscat, hard-peeling and megalocarpous pumpkin grades, that are capable to form the best consumer properties in the conditions of northwest Polissia, are defined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкулінарні властивостіuk_UA
dc.subjectсорти гарбузаuk_UA
dc.titleОцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_63.pdf185.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.