Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6690
Назва: | Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова |
Автори: | Дюкарева, Г. І. Кошарновська, М. В. Білецька, Я. О. |
Ключові слова: | зефір;якість;споживчий ринок міста Харкова |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дюкарева Г. І., Кошарновська М. В., Білецька Я. О. Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 358-364. |
Короткий огляд (реферат): | Експериментально досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості десяти видів зефіру, який реалізується на споживчому ринку міста Харкова. Experimentally studied the organoleptic and physico-chemical quality of the ten kinds of marshmallows, which is implemented in the consumer market of Kharkiv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6690 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_62.pdf | 195.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.