Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6690
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дюкарева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Кошарновська, М. В. | - |
dc.contributor.author | Білецька, Я. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-13T18:53:13Z | - |
dc.date.available | 2022-09-13T18:53:13Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Дюкарева Г. І., Кошарновська М. В., Білецька Я. О. Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 358-364. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6690 | - |
dc.description.abstract | Експериментально досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості десяти видів зефіру, який реалізується на споживчому ринку міста Харкова. | uk_UA |
dc.description.abstract | Experimentally studied the organoleptic and physico-chemical quality of the ten kinds of marshmallows, which is implemented in the consumer market of Kharkiv. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | зефір | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | споживчий ринок міста Харкова | uk_UA |
dc.title | Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_62.pdf | 195.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.