Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6690
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorКошарновська, М. В.-
dc.contributor.authorБілецька, Я. О.-
dc.date.accessioned2022-09-13T18:53:13Z-
dc.date.available2022-09-13T18:53:13Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationДюкарева Г. І., Кошарновська М. В., Білецька Я. О. Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 358-364.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6690-
dc.description.abstractЕкспериментально досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості десяти видів зефіру, який реалізується на споживчому ринку міста Харкова.uk_UA
dc.description.abstractExperimentally studied the organoleptic and physico-chemical quality of the ten kinds of marshmallows, which is implemented in the consumer market of Kharkiv.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзефірuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectспоживчий ринок міста Харковаuk_UA
dc.titleДослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харковаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_62.pdf195.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.