Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6679
Название: Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії
Авторы: Постнов, Г. М.
Ткаченко, А. Є.
Ключевые слова: рибні консерви;олія;якість;торгові мережі
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Постнов Г. М., Ткаченко А. Є. Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 316-322.
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз органолептичних, фізико-хімічних, мікробіологічних показників якості рибних консервів з додаванням олії, що реалізуються у торговій мережі Харкова.
Canned fish with addition vegetable oil which is realized in trading network Kharkov has been carried out analysis of organoleptic, physical and chemical, mi crobiological indexes quality.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6679
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_55.pdf181.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.