Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6679
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Ткаченко, А. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-13T17:07:49Z | - |
dc.date.available | 2022-09-13T17:07:49Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Постнов Г. М., Ткаченко А. Є. Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 316-322. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6679 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналіз органолептичних, фізико-хімічних, мікробіологічних показників якості рибних консервів з додаванням олії, що реалізуються у торговій мережі Харкова. | uk_UA |
dc.description.abstract | Canned fish with addition vegetable oil which is realized in trading network Kharkov has been carried out analysis of organoleptic, physical and chemical, mi crobiological indexes quality. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | рибні консерви | uk_UA |
dc.subject | олія | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | торгові мережі | uk_UA |
dc.title | Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_55.pdf | 181.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.