Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6679
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorТкаченко, А. Є.-
dc.date.accessioned2022-09-13T17:07:49Z-
dc.date.available2022-09-13T17:07:49Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Ткаченко А. Є. Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 316-322.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6679-
dc.description.abstractПроведено аналіз органолептичних, фізико-хімічних, мікробіологічних показників якості рибних консервів з додаванням олії, що реалізуються у торговій мережі Харкова.uk_UA
dc.description.abstractCanned fish with addition vegetable oil which is realized in trading network Kharkov has been carried out analysis of organoleptic, physical and chemical, mi crobiological indexes quality.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectрибні консервиuk_UA
dc.subjectоліяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectторгові мережіuk_UA
dc.titleОцінка якості рибних консервів із додаванням оліїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_55.pdf181.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.