Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6676
Назва: | Визначення біологічної цінності білка фаршевих виробів із гідробіонтів |
Автори: | Лебська, Т. К. Козлова, С. Л. |
Ключові слова: | гідробіонти;фаршеві вироби;напівфабрикати |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Лебська Т. К., Козлова С. Л. Визначення біологічної цінності білка фаршевих виробів із гідробіонтів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 300-308. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено експериментальні дослідження та наведено дані щодо амінокислотного складу фаршевих виробів із деяких видів прісноводних, морських гідробіонтів та сировини рослинного і тваринного походження. Проаналізовано біологічну цінність білка інгредієнтів та розроблених напівфабрикатів.
Визначено ефективність формування комбінованих фаршевих виробів з метою підвищення біологічної цінності їх білка. Experimental researches are conducted and information is presented in relation to aminoacid composition of minced fish products from some types of freshwater, marine objects and raw material of vegetable and animal origin. The biological value of albumen of ingredients and semi-prepared foods was analysed. Efficiency of creation combined minced fish products for increasing of biological value of it albumen was determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6676 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_53.pdf | 257.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.