Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6676
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛебська, Т. К.-
dc.contributor.authorКозлова, С. Л.-
dc.date.accessioned2022-09-13T16:39:27Z-
dc.date.available2022-09-13T16:39:27Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЛебська Т. К., Козлова С. Л. Визначення біологічної цінності білка фаршевих виробів із гідробіонтів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 300-308.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6676-
dc.description.abstractПроведено експериментальні дослідження та наведено дані щодо амінокислотного складу фаршевих виробів із деяких видів прісноводних, морських гідробіонтів та сировини рослинного і тваринного походження. Проаналізовано біологічну цінність білка інгредієнтів та розроблених напівфабрикатів. Визначено ефективність формування комбінованих фаршевих виробів з метою підвищення біологічної цінності їх білка.uk_UA
dc.description.abstractExperimental researches are conducted and information is presented in relation to aminoacid composition of minced fish products from some types of freshwater, marine objects and raw material of vegetable and animal origin. The biological value of albumen of ingredients and semi-prepared foods was analysed. Efficiency of creation combined minced fish products for increasing of biological value of it albumen was determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectгідробіонтиuk_UA
dc.subjectфаршеві виробиuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.titleВизначення біологічної цінності білка фаршевих виробів із гідробіонтівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_53.pdf257.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.