Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6653
Title: Заходи підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах глобалізації
Other Titles: Measures improving competitiveness of dairy processing enterprises in conditions of globalization.
Меры повышения конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий в условиях глобализации.
Authors: Бричко, А.М.
Keywords: молокопереробні підприємства, конкурентоспроможність, глобалізація, заходи підвищення конкурентоспроможності, сільське господарство .;dairy processing enterprises, competitiveness, globalization, measures of influence on the competitiveness, agriculture.;молокоперерабатывающие предприятия, конкурентоспособность, глобализация, меры повышения конкурентоспособности, сельское хозяйство.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Citation: Бричко А.М. Заходи підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах глобалізації. 2015. № 5. С. 207
Series/Report no.: Економічні науки;№ 5
Abstract: У статті визначені заходи, що впливають на підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах глобалізації. Зроблено висновок про те, що від різних факторів залежить здатність молокопереробних підприємств адаптуватись в умовах нестабільності та визначати рівень своєї конкурентоспроможності.
This paper suggests that in Ukraine, the dairy processing sector has a high potential, but it is not enough effectively used today. Improving the competitiveness of dairy processing enterprises is subject of research, due to ensure the effectiveness of the company. Determination of factors influencing the competitiveness of the dairy processing enterprises in conditions of globalization is an actual today. The purpose of this paper is to determine the factors influencing the competitiveness of the dairy processing enterprises in Ukraine in conditions of globalization.
В статье определены меры, влияющие на повышение конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий в условиях глобализации. Сделан вывод о том, что от разных факторов зависит способность молокоперерабатывающих предприятий адаптироваться в условиях нестабильности и определять уровень своей конкурентоспособности.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6653
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 5

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Brychko.pdf162.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.