Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6653
Назва: | Заходи підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах глобалізації |
Інші назви: | Measures improving competitiveness of dairy processing enterprises in conditions of globalization. Меры повышения конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий в условиях глобализации. |
Автори: | Бричко, А.М. |
Ключові слова: | молокопереробні підприємства, конкурентоспроможність, глобалізація, заходи підвищення конкурентоспроможності, сільське господарство .;dairy processing enterprises, competitiveness, globalization, measures of influence on the competitiveness, agriculture.;молокоперерабатывающие предприятия, конкурентоспособность, глобализация, меры повышения конкурентоспособности, сельское хозяйство. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва |
Бібліографічний опис: | Бричко А.М. Заходи підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах глобалізації. 2015. № 5. С. 207 |
Серія/номер: | Економічні науки;№ 5 |
Короткий огляд (реферат): | У статті визначені заходи, що впливають на підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах глобалізації. Зроблено висновок про те, що від різних факторів залежить
здатність молокопереробних підприємств адаптуватись в умовах нестабільності та визначати рівень своєї конкурентоспроможності. This paper suggests that in Ukraine, the dairy processing sector has a high potential, but it is not enough effectively used today. Improving the competitiveness of dairy processing enterprises is subject of research, due to ensure the effectiveness of the company. Determination of factors influencing the competitiveness of the dairy processing enterprises in conditions of globalization is an actual today. The purpose of this paper is to determine the factors influencing the competitiveness of the dairy processing enterprises in Ukraine in conditions of globalization. В статье определены меры, влияющие на повышение конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий в условиях глобализации. Сделан вывод о том, что от разных факторов зависит способность молокоперерабатывающих предприятий адаптироваться в условиях нестабильности и определять уровень своей конкурентоспособности. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6653 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 5 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Brychko.pdf | 162.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.