Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6653
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБричко, А.М.-
dc.date.accessioned2022-09-13T09:06:21Z-
dc.date.available2022-09-13T09:06:21Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБричко А.М. Заходи підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах глобалізації. 2015. № 5. С. 207uk_UA
dc.identifier.otherУДК 338. 439-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6653-
dc.description.abstractУ статті визначені заходи, що впливають на підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах глобалізації. Зроблено висновок про те, що від різних факторів залежить здатність молокопереробних підприємств адаптуватись в умовах нестабільності та визначати рівень своєї конкурентоспроможності.uk_UA
dc.description.abstractThis paper suggests that in Ukraine, the dairy processing sector has a high potential, but it is not enough effectively used today. Improving the competitiveness of dairy processing enterprises is subject of research, due to ensure the effectiveness of the company. Determination of factors influencing the competitiveness of the dairy processing enterprises in conditions of globalization is an actual today. The purpose of this paper is to determine the factors influencing the competitiveness of the dairy processing enterprises in Ukraine in conditions of globalization.uk_UA
dc.description.abstractВ статье определены меры, влияющие на повышение конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий в условиях глобализации. Сделан вывод о том, что от разных факторов зависит способность молокоперерабатывающих предприятий адаптироваться в условиях нестабильности и определять уровень своей конкурентоспособности.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки;№ 5-
dc.subjectмолокопереробні підприємства, конкурентоспроможність, глобалізація, заходи підвищення конкурентоспроможності, сільське господарство .uk_UA
dc.subjectdairy processing enterprises, competitiveness, globalization, measures of influence on the competitiveness, agriculture.uk_UA
dc.subjectмолокоперерабатывающие предприятия, конкурентоспособность, глобализация, меры повышения конкурентоспособности, сельское хозяйство.uk_UA
dc.titleЗаходи підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах глобалізаціїuk_UA
dc.title.alternativeMeasures improving competitiveness of dairy processing enterprises in conditions of globalization.uk_UA
dc.title.alternativeМеры повышения конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий в условиях глобализации.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 5

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Brychko.pdf162.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.