Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66394
Название: Ветеринарно-санітарна та технологічна оцінка сиркових мас із кріодобавкою «Гарбуз»
Другие названия: Ветеринарно-санитарная и технологическая оценка творожных мас с криодобавкою «Гарбуз»
Veterinary-sanitary and technological assessment of cereal mass with hydrobrail "Harbooz"
Авторы: Гачак, Ю. Р.
Бінкевич, В. Я.
Гутий, Б. В.
Ключевые слова: сиркові маси;біодобавки;фітодобавки;гарбуз;лікувально-профілактичні продукти;харчові технології;творожные массы;биодобавки;фитодобавки;«гарбуз»;лечебнопрофилактические продукты;пищевые технологи;cheese mass;dietary supplements;pumpkin;medical and prophylactic products;food technologies
Дата публикации: 2017
Издательство: Харківська державна зооветеринарна академія
Библиографическое описание: Гачак Ю. Р., Бінкевич В. Я., Гутий Б. В. Ветеринарно-санітарна та технологічна оцінка сиркових мас із кріодобавкою «Гарбуз». Проблеми зооінженерії та ветеринаної медицини. Випуск 35. Т. 1. Ч.2, "Ветеринарні науки". 2017. С. 50-54.
Серия/номер: Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини;Вип. 35, Т. 1, Ч. 2
Краткий осмотр (реферат): Обгрунтовано доцільність використання кріопорошку «Гарбуз» у технології солодких та солених сиркових мас. Вивчено можливість використання кріопорошку «Гарбуз», як складника лікувально-профілактичних сиркових мас. Виробництво сиркових мас із кріодобавкою «Гарбуз» передбачає їх виробництво із цукром чи сіллю. Розроблено рецептуру 4-х видів сиркових мас із кріодобавкою «Гарбуз» (двох нежирних та двох напівжирних). Вивчено ветеринарносанітарні, технологічні та товарознавч! характеристики даних сиркових мас. Пропоновані сиркові маси мали приємний, оригінальний товарний вигляд, нормативні фізико-хімічні характеристики.
Обоснована целесообразность использования криопорошка «Гарбуз» в технологии сладких и соленых творожных масс. Изучена возможность использования криопорошка «Гарбуз», как составляющей лечебно-профилактических творожных масс. Производство творожных масс с криодобавкой «Гарбуз» предусматривает их производство с сахаром или солью. Разработана рецептура 4-х видов творожных Macc с криодобавкою «Гарбуз» (двух нежирных и двух полужирных). Изучено ветеринарно-санитарные, технологические и товароведнье характеристики данных творожных масс. Предлагаемые творожные массы имели приятный, оригинальный товарный вид, нормативные физико-химические характеристики.
The expediency of using the Cranberries "Pumpkin" in the technology of sweet and salted cheese masses has been substantiated. The possibility of using the cranberries "Pumpkin" as a component of therapeutic and prophylactic cheese masses was studied. The production of cheese masses with Cribbage "Pumpkin" involves their production with sugar or salt. A recipe for 4 types of cheese masses with a Cribbage "Pumpkin" (two non-greasy and two semi-bold) has been developed. The veterinary-sanitary, technological and commodity characteristics of cheese mass data were studied. The offered cheese masses had a pleasant, original merchandise, normative physical and chemical characteristics.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66394
Располагается в коллекциях:№ 35(2.1)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
pzvm_2017_35(2.1)__13.pdf1.17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.