Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66394
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГачак, Ю. Р.-
dc.contributor.authorБінкевич, В. Я.-
dc.contributor.authorГутий, Б. В.-
dc.date.accessioned2025-05-19T07:18:57Z-
dc.date.available2025-05-19T07:18:57Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГачак Ю. Р., Бінкевич В. Я., Гутий Б. В. Ветеринарно-санітарна та технологічна оцінка сиркових мас із кріодобавкою «Гарбуз». Проблеми зооінженерії та ветеринаної медицини. Випуск 35. Т. 1. Ч.2, "Ветеринарні науки". 2017. С. 50-54.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66394-
dc.description.abstractОбгрунтовано доцільність використання кріопорошку «Гарбуз» у технології солодких та солених сиркових мас. Вивчено можливість використання кріопорошку «Гарбуз», як складника лікувально-профілактичних сиркових мас. Виробництво сиркових мас із кріодобавкою «Гарбуз» передбачає їх виробництво із цукром чи сіллю. Розроблено рецептуру 4-х видів сиркових мас із кріодобавкою «Гарбуз» (двох нежирних та двох напівжирних). Вивчено ветеринарносанітарні, технологічні та товарознавч! характеристики даних сиркових мас. Пропоновані сиркові маси мали приємний, оригінальний товарний вигляд, нормативні фізико-хімічні характеристики.uk_UA
dc.description.abstractОбоснована целесообразность использования криопорошка «Гарбуз» в технологии сладких и соленых творожных масс. Изучена возможность использования криопорошка «Гарбуз», как составляющей лечебно-профилактических творожных масс. Производство творожных масс с криодобавкой «Гарбуз» предусматривает их производство с сахаром или солью. Разработана рецептура 4-х видов творожных Macc с криодобавкою «Гарбуз» (двух нежирных и двух полужирных). Изучено ветеринарно-санитарные, технологические и товароведнье характеристики данных творожных масс. Предлагаемые творожные массы имели приятный, оригинальный товарный вид, нормативные физико-химические характеристики.uk_UA
dc.description.abstractThe expediency of using the Cranberries "Pumpkin" in the technology of sweet and salted cheese masses has been substantiated. The possibility of using the cranberries "Pumpkin" as a component of therapeutic and prophylactic cheese masses was studied. The production of cheese masses with Cribbage "Pumpkin" involves their production with sugar or salt. A recipe for 4 types of cheese masses with a Cribbage "Pumpkin" (two non-greasy and two semi-bold) has been developed. The veterinary-sanitary, technological and commodity characteristics of cheese mass data were studied. The offered cheese masses had a pleasant, original merchandise, normative physical and chemical characteristics.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківська державна зооветеринарна академіяuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми зооінженерії та ветеринарної медицини;Вип. 35, Т. 1, Ч. 2-
dc.subjectсиркові масиuk_UA
dc.subjectбіодобавкиuk_UA
dc.subjectфітодобавкиuk_UA
dc.subjectгарбузuk_UA
dc.subjectлікувально-профілактичні продуктиuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectтворожные массыuk_UA
dc.subjectбиодобавкиuk_UA
dc.subjectфитодобавкиuk_UA
dc.subject«гарбуз»uk_UA
dc.subjectлечебнопрофилактические продуктыuk_UA
dc.subjectпищевые технологиuk_UA
dc.subjectcheese massuk_UA
dc.subjectdietary supplementsuk_UA
dc.subjectpumpkinuk_UA
dc.subjectmedical and prophylactic productsuk_UA
dc.subjectfood technologiesuk_UA
dc.titleВетеринарно-санітарна та технологічна оцінка сиркових мас із кріодобавкою «Гарбуз»uk_UA
dc.title.alternativeВетеринарно-санитарная и технологическая оценка творожных мас с криодобавкою «Гарбуз»uk_UA
dc.title.alternativeVeterinary-sanitary and technological assessment of cereal mass with hydrobrail "Harbooz"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 35(2.1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pzvm_2017_35(2.1)__13.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.