Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66323
Назва: Бібліографічний огляд підручника професора Харківського ветеринарного інституту О. М. Петрова «М'ясознавство з основами технології м'ясопродуктів» 1932 року видання
Інші назви: Библиографический обзор учебника профессора Харьковского ветеринарного института А. М. Петрова «Мясоведение с основами технологий мясопродуктов » 1932 года издания
Bibliographic review ое the textbook “Meat study with the basis of technology of meat products’ by A.M. Petrov, professor from Kharkiv veterinary institute that was published in 1932
Автори: Свириденко, Г. В.
Ключові слова: Петров;Харківський ветеринарний інститут;м'ясознавство;ветеринарносанітарна експертиза;бібліографічний огляд;унікальний фонд;технологія м'ясопродуктів;Українська книжкова палата;Петров;Харьковский ветеринарный институт;мясоведение;ветеринарносанитарная экспертиза;библиографический обзор;уникальный фонд;технология мясопродуктов;Украинская книжная палата;Petrov;Kharkiv veterinary institute;veterinary and sanitary expertise;bibliographic review;unique fund;technology of meat products;Ukrainian book chamber
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харківська державна зооветеринарна академія
Бібліографічний опис: Свириденко Г. В. Бібліографічний огляд підручника професора Харківського ветеринарного інституту О. М. Петрова «М'ясознавство з основами технології м'ясопродуктів» 1932 року видання. Проблеми зооінженерії та ветеринаної медицини. Випуск 35. Т. 1. Ч.2, "Ветеринарні науки". 2017. С. 15-19.
Серія/номер: Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини;Вип. 35, Т. 1, Ч. 2
Короткий огляд (реферат): У статті зроблено бібліографічний огляд підручника з професора Харківського ветеринарного інституту О.М.Петрова «М'ясознавство з основами технології м'ясопродуктів» 1932 року видання. Книга знаходиться в унікальному фонді наукової бібліотеки Харківської державної зооветеринарної академії та є першим підручником українською мовою з ветеринарно-санітарної експертизи, що дозволено метод сектором Наркомосвіти до вжитку як підручник для сільськогосподарських вишів.
В статье сделан библиографический обзор учебника профессора Харьковского ветеринарного института А.М. Петрова «Мясоведение с основами технологии мясопродуктов» 1932 года издания. Книга находится в уникальном фонде научной библиотеки Харьковской государственной зооветеринарной академии и является первым учебником на украинском языке по ветеринарно-санитарной экспертизе, разрешенным методсектором Наркомпросвещения к употреблению как учебник для сельскохозяйственных вузов.
Bibliographic review of the textbook “Meat study with the basis of technology of meat products” by O.M. Petrov, professor from Kharkiv veterinary institute that was published in 1932 was conducted. The book is in the unique fund of scientific library of Kharkiv state zooveterinary academy and it is the first book in the Ukrainian language in veterinary and sanitary expertise that was allowed by Narkom educative sector method to use as a textbook for agricultural institutes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66323
Розташовується у зібраннях:№ 35(2.1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pzvm_2017_35(2.1)__4.pdf178.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.