Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66323
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвириденко, Г. В.-
dc.date.accessioned2025-05-16T07:30:47Z-
dc.date.available2025-05-16T07:30:47Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСвириденко Г. В. Бібліографічний огляд підручника професора Харківського ветеринарного інституту О. М. Петрова «М'ясознавство з основами технології м'ясопродуктів» 1932 року видання. Проблеми зооінженерії та ветеринаної медицини. Випуск 35. Т. 1. Ч.2, "Ветеринарні науки". 2017. С. 15-19.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66323-
dc.description.abstractУ статті зроблено бібліографічний огляд підручника з професора Харківського ветеринарного інституту О.М.Петрова «М'ясознавство з основами технології м'ясопродуктів» 1932 року видання. Книга знаходиться в унікальному фонді наукової бібліотеки Харківської державної зооветеринарної академії та є першим підручником українською мовою з ветеринарно-санітарної експертизи, що дозволено метод сектором Наркомосвіти до вжитку як підручник для сільськогосподарських вишів.uk_UA
dc.description.abstractВ статье сделан библиографический обзор учебника профессора Харьковского ветеринарного института А.М. Петрова «Мясоведение с основами технологии мясопродуктов» 1932 года издания. Книга находится в уникальном фонде научной библиотеки Харьковской государственной зооветеринарной академии и является первым учебником на украинском языке по ветеринарно-санитарной экспертизе, разрешенным методсектором Наркомпросвещения к употреблению как учебник для сельскохозяйственных вузов.uk_UA
dc.description.abstractBibliographic review of the textbook “Meat study with the basis of technology of meat products” by O.M. Petrov, professor from Kharkiv veterinary institute that was published in 1932 was conducted. The book is in the unique fund of scientific library of Kharkiv state zooveterinary academy and it is the first book in the Ukrainian language in veterinary and sanitary expertise that was allowed by Narkom educative sector method to use as a textbook for agricultural institutes.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківська державна зооветеринарна академіяuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми зооінженерії та ветеринарної медицини;Вип. 35, Т. 1, Ч. 2-
dc.subjectПетровuk_UA
dc.subjectХарківський ветеринарний інститутuk_UA
dc.subjectм'ясознавствоuk_UA
dc.subjectветеринарносанітарна експертизаuk_UA
dc.subjectбібліографічний оглядuk_UA
dc.subjectунікальний фондuk_UA
dc.subjectтехнологія м'ясопродуктівuk_UA
dc.subjectУкраїнська книжкова палатаuk_UA
dc.subjectПетровuk_UA
dc.subjectХарьковский ветеринарный институтuk_UA
dc.subjectмясоведениеuk_UA
dc.subjectветеринарносанитарная экспертизаuk_UA
dc.subjectбиблиографический обзорuk_UA
dc.subjectуникальный фондuk_UA
dc.subjectтехнология мясопродуктовuk_UA
dc.subjectУкраинская книжная палатаuk_UA
dc.subjectPetrovuk_UA
dc.subjectKharkiv veterinary instituteuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary expertiseuk_UA
dc.subjectbibliographic reviewuk_UA
dc.subjectunique funduk_UA
dc.subjecttechnology of meat productsuk_UA
dc.subjectUkrainian book chamberuk_UA
dc.titleБібліографічний огляд підручника професора Харківського ветеринарного інституту О. М. Петрова «М'ясознавство з основами технології м'ясопродуктів» 1932 року виданняuk_UA
dc.title.alternativeБиблиографический обзор учебника профессора Харьковского ветеринарного института А. М. Петрова «Мясоведение с основами технологий мясопродуктов » 1932 года изданияuk_UA
dc.title.alternativeBibliographic review ое the textbook “Meat study with the basis of technology of meat products’ by A.M. Petrov, professor from Kharkiv veterinary institute that was published in 1932uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 35(2.1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pzvm_2017_35(2.1)__4.pdf178.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.