Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66115
Название: Формування системного підходу до розвитку навичок з автоматизації температурних вимірювань студентами технологічного профілю харчової промисловості
Авторы: Іштван, Є. О.
Дьяков, О. Г.
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Іштван Є. О., Дьяков О. Г. Формування системного підходу до розвитку навичок з автоматизації температурних вимірювань студентами технологічного профілю харчової промисловості. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 282-283.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66115
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_282-283.pdf168.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.