Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66115
Title: Формування системного підходу до розвитку навичок з автоматизації температурних вимірювань студентами технологічного профілю харчової промисловості
Authors: Іштван, Є. О.
Дьяков, О. Г.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Іштван Є. О., Дьяков О. Г. Формування системного підходу до розвитку навичок з автоматизації температурних вимірювань студентами технологічного профілю харчової промисловості. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 282-283.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66115
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_282-283.pdf168.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.