Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6603
Название: Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою
Авторы: Одарченко, А. М.
Одарченко, Д. М.
Балим, В. Ю.
Буток, О. С.
Ключевые слова: дріжджове тісто;картопля;рослинні добавки;низькі температури
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Одарченко А. М., Одарченко Д. М., Балим В. Ю., Буток О. С. Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 292-300.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив дії низьких температур на дріжджове тісто з додаванням картоплі, підданої різним режимам попередньої підготовки.
The article is devoted to the influence of low temperatures on the dough with addition of potatoes subjected to various regimes of preliminary preparation.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6603
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_52.pdf216.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.