Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6603
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Балим, В. Ю. | - |
dc.contributor.author | Буток, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T15:29:13Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T15:29:13Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко А. М., Одарченко Д. М., Балим В. Ю., Буток О. С. Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 292-300. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6603 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив дії низьких температур на дріжджове тісто з додаванням картоплі, підданої різним режимам попередньої підготовки. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article is devoted to the influence of low temperatures on the dough with addition of potatoes subjected to various regimes of preliminary preparation. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | дріжджове тісто | uk_UA |
dc.subject | картопля | uk_UA |
dc.subject | рослинні добавки | uk_UA |
dc.subject | низькі температури | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_52.pdf | 216.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.