Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6603
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorБалим, В. Ю.-
dc.contributor.authorБуток, О. С.-
dc.date.accessioned2022-09-11T15:29:13Z-
dc.date.available2022-09-11T15:29:13Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationОдарченко А. М., Одарченко Д. М., Балим В. Ю., Буток О. С. Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 292-300.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6603-
dc.description.abstractДосліджено вплив дії низьких температур на дріжджове тісто з додаванням картоплі, підданої різним режимам попередньої підготовки.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to the influence of low temperatures on the dough with addition of potatoes subjected to various regimes of preliminary preparation.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдріжджове тістоuk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.subjectрослинні добавкиuk_UA
dc.subjectнизькі температуриuk_UA
dc.titleДослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкоюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_52.pdf216.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.