Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6602
Название: | Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатів |
Авторы: | Постнов, Г. М. Акмен, В. О. Ушакова, А. Г. |
Ключевые слова: | збагачення;начинки;борошняні кондитерські вироби;дієтичні добавки;заморожені борошняні напівфабрикати |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Постнов Г. М., Акмен В. О., Ушакова А. Г. Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 286-292. |
Краткий осмотр (реферат): | Проаналізовано проблеми нестачі біологічно цінних мікронутрієнтів
у складі борошняних кондитерських виробів та запропоновано їх збагачення
шляхом моделювання складу начинок та внесення дієтичних добавок. The problems of shortage are analyzed biologically valuable mikronutrients in composition flour pastry wares and their enrichment is offered by the design of composition of filling and adding of dietary additions. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6602 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_51.pdf | 169.4 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.