Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6602
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorАкмен, В. О.-
dc.contributor.authorУшакова, А. Г.-
dc.date.accessioned2022-09-11T15:22:45Z-
dc.date.available2022-09-11T15:22:45Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Акмен В. О., Ушакова А. Г. Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 286-292.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6602-
dc.description.abstractПроаналізовано проблеми нестачі біологічно цінних мікронутрієнтів у складі борошняних кондитерських виробів та запропоновано їх збагачення шляхом моделювання складу начинок та внесення дієтичних добавок.uk_UA
dc.description.abstractThe problems of shortage are analyzed biologically valuable mikronutrients in composition flour pastry wares and their enrichment is offered by the design of composition of filling and adding of dietary additions.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзбагаченняuk_UA
dc.subjectначинкиuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectдієтичні добавкиuk_UA
dc.subjectзаморожені борошняні напівфабрикатиuk_UA
dc.titleОбґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_51.pdf169.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.