Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6602
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Акмен, В. О. | - |
dc.contributor.author | Ушакова, А. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T15:22:45Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T15:22:45Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Постнов Г. М., Акмен В. О., Ушакова А. Г. Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 286-292. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6602 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано проблеми нестачі біологічно цінних мікронутрієнтів у складі борошняних кондитерських виробів та запропоновано їх збагачення шляхом моделювання складу начинок та внесення дієтичних добавок. | uk_UA |
dc.description.abstract | The problems of shortage are analyzed biologically valuable mikronutrients in composition flour pastry wares and their enrichment is offered by the design of composition of filling and adding of dietary additions. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | збагачення | uk_UA |
dc.subject | начинки | uk_UA |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | дієтичні добавки | uk_UA |
dc.subject | заморожені борошняні напівфабрикати | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_51.pdf | 169.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.