Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66029
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ботштейн, Б. Б. | - |
dc.contributor.author | Чорна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Діхтярь, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-08T15:31:21Z | - |
dc.date.available | 2025-05-08T15:31:21Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В., Діхтярь А. М. Основні принципи розробки меню та інструменти його оптимізації для закладів ресторанного господарства. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 250-251. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66029 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Основні принципи розробки меню та інструменти його оптимізації для закладів ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_250-251.pdf | 163.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.