Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6600
Название: | Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання |
Авторы: | Карбівнича, Т. В. Коваленко, В. О. |
Ключевые слова: | напівфабрикат «Борщова заправка»;заморожування;зберігання |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Карбівнича Т. В., Коваленко В. О. Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 282-286. |
Краткий осмотр (реферат): | Вивчено мікробіологічні показники напівфабрикату «Борщова заправка» до і після заморожування та зберігання протягом 6 місяців. The microbiological indexes of intermediate product are studied the «Borsch priming» before and after freezing, and storages during 6 months. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6600 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_50.pdf | 163.65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.