Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6600
Название: Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання
Авторы: Карбівнича, Т. В.
Коваленко, В. О.
Ключевые слова: напівфабрикат «Борщова заправка»;заморожування;зберігання
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Карбівнича Т. В., Коваленко В. О. Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 282-286.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено мікробіологічні показники напівфабрикату «Борщова заправка» до і після заморожування та зберігання протягом 6 місяців.
The microbiological indexes of intermediate product are studied the «Borsch priming» before and after freezing, and storages during 6 months.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6600
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_50.pdf163.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.