Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6600
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарбівнича, Т. В.-
dc.contributor.authorКоваленко, В. О.-
dc.date.accessioned2022-09-11T14:41:24Z-
dc.date.available2022-09-11T14:41:24Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКарбівнича Т. В., Коваленко В. О. Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 282-286.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6600-
dc.description.abstractВивчено мікробіологічні показники напівфабрикату «Борщова заправка» до і після заморожування та зберігання протягом 6 місяців.uk_UA
dc.description.abstractThe microbiological indexes of intermediate product are studied the «Borsch priming» before and after freezing, and storages during 6 months.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнапівфабрикат «Борщова заправка»uk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.titleМікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_50.pdf163.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.