Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6600
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карбівнича, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Коваленко, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T14:41:24Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T14:41:24Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Карбівнича Т. В., Коваленко В. О. Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 282-286. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6600 | - |
dc.description.abstract | Вивчено мікробіологічні показники напівфабрикату «Борщова заправка» до і після заморожування та зберігання протягом 6 місяців. | uk_UA |
dc.description.abstract | The microbiological indexes of intermediate product are studied the «Borsch priming» before and after freezing, and storages during 6 months. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикат «Борщова заправка» | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.title | Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_50.pdf | 163.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.