Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6599
Назва: | Властивості листкового тіста під час заморожування |
Автори: | Одарченко, М. С. Даниленко, Л. В. Бондаренко, І. О. |
Ключові слова: | листкове тісто;напівфабрикати заморожені;метод ядерно-магнітного резонансу |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Одарченко М. С., Даниленко Л. В., Бондаренко І. О. Властивості листкового тіста під час заморожування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 277-282. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати експериментальних досліджень заморожених
напівфабрикатів листкового тіста за допомогою методу ядерно-магнітного
резонансу. In the article the results of experimental researches of the frozen ready-tocook foods of puff paste are resulted by the method of nuclear-magnetic resonance. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6599 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_49.pdf | 197.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.