Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6599
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОдарченко, М. С.-
dc.contributor.authorДаниленко, Л. В.-
dc.contributor.authorБондаренко, І. О.-
dc.date.accessioned2022-09-11T14:31:45Z-
dc.date.available2022-09-11T14:31:45Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationОдарченко М. С., Даниленко Л. В., Бондаренко І. О. Властивості листкового тіста під час заморожування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 277-282.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6599-
dc.description.abstractНаведено результати експериментальних досліджень заморожених напівфабрикатів листкового тіста за допомогою методу ядерно-магнітного резонансу.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the results of experimental researches of the frozen ready-tocook foods of puff paste are resulted by the method of nuclear-magnetic resonance.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectлисткове тістоuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати замороженіuk_UA
dc.subjectметод ядерно-магнітного резонансуuk_UA
dc.titleВластивості листкового тіста під час заморожуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_49.pdf197.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.