Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6599
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, М. С. | - |
dc.contributor.author | Даниленко, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T14:31:45Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T14:31:45Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко М. С., Даниленко Л. В., Бондаренко І. О. Властивості листкового тіста під час заморожування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 277-282. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6599 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати експериментальних досліджень заморожених напівфабрикатів листкового тіста за допомогою методу ядерно-магнітного резонансу. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article the results of experimental researches of the frozen ready-tocook foods of puff paste are resulted by the method of nuclear-magnetic resonance. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | листкове тісто | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати заморожені | uk_UA |
dc.subject | метод ядерно-магнітного резонансу | uk_UA |
dc.title | Властивості листкового тіста під час заморожування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_49.pdf | 197.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.