Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6596
Назва: | Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції |
Автори: | Крайнюк, Л. М. Крутовий, Ж. А. Касілова, Л. О. |
Ключові слова: | кулінарна продукція;м’ясні котлети;якість продукції |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 266-272. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено алгоритм практичної реалізації методики комплексної
органолептичної оцінки якості виготовленої кулінарної продукції. Здійснено
комплексну органолептичну оцінку та порівняння якості в цілому трьох видів
м’ясних котлет. The algorithm of practical realization of method of complex органолептической estimation of quality of the made culinary products is developed. A complex органолептическая estimation and comparison of quality is carried out on the whole three types of meat chops. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6596 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_47.pdf | 176.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.