Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6596
Назва: Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції
Автори: Крайнюк, Л. М.
Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Ключові слова: кулінарна продукція;м’ясні котлети;якість продукції
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 266-272.
Короткий огляд (реферат): Розроблено алгоритм практичної реалізації методики комплексної органолептичної оцінки якості виготовленої кулінарної продукції. Здійснено комплексну органолептичну оцінку та порівняння якості в цілому трьох видів м’ясних котлет.
The algorithm of practical realization of method of complex органолептической estimation of quality of the made culinary products is developed. A complex органолептическая estimation and comparison of quality is carried out on the whole three types of meat chops.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6596
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_47.pdf176.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.