Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6596
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крайнюк, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Крутовий, Ж. А. | - |
dc.contributor.author | Касілова, Л. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T13:55:55Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T13:55:55Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 266-272. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6596 | - |
dc.description.abstract | Розроблено алгоритм практичної реалізації методики комплексної органолептичної оцінки якості виготовленої кулінарної продукції. Здійснено комплексну органолептичну оцінку та порівняння якості в цілому трьох видів м’ясних котлет. | uk_UA |
dc.description.abstract | The algorithm of practical realization of method of complex органолептической estimation of quality of the made culinary products is developed. A complex органолептическая estimation and comparison of quality is carried out on the whole three types of meat chops. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.subject | м’ясні котлети | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.title | Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_47.pdf | 176.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.