Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6596
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрайнюк, Л. М.-
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.date.accessioned2022-09-11T13:55:55Z-
dc.date.available2022-09-11T13:55:55Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКрайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 266-272.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6596-
dc.description.abstractРозроблено алгоритм практичної реалізації методики комплексної органолептичної оцінки якості виготовленої кулінарної продукції. Здійснено комплексну органолептичну оцінку та порівняння якості в цілому трьох видів м’ясних котлет.uk_UA
dc.description.abstractThe algorithm of practical realization of method of complex органолептической estimation of quality of the made culinary products is developed. A complex органолептическая estimation and comparison of quality is carried out on the whole three types of meat chops.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectм’ясні котлетиuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.titleЗастосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_47.pdf176.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.