Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65953
Title: Організаційно-економічні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств мясопродуктового підкомплексу
Other Titles: Organizational and economic directions of increasing the competitiveness of enterprises of the meat product subcomplex
Authors: Сапелкін, Дмитро Миколайович
metadata.dc.contributor.advisor: Гуторова, Олена Олександрівна
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет
Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
Keywords: конкурентоспроможність;конкурентне середовище;м’ясопродуктовий підкомплекс;конкурентоспроможність підприємств м'ясопродуктового підкомплексу;економічний механізм;організаційно-економічні напрями;ефективність;розвиток;competitiveness;competitive environment;meat product subcomplex;competitiveness of meat product subcomplex enterprises;economic mechanism;organizational and economic directions;efficiency;development
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Сапелкін Д.М. Організаційноекономічні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств мясопродуктового підкомплексу : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр»: 073 Менеджмент; наук. керівник О.О. Гуторова; Харків: ДБТУ, 2024. 81 с.
Abstract: Основною метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретикометодичних положень і практичних рекомендацій щодо формування і реалізації організаційно-економічних заходів підвищення конкурентоспроможності підприємств мясопродуктового підкомплексу на цільових ринках. Об’єктом дослідження є діяльність підприємств мясопродуктового підкомплексу на цільовому ринку, економічні відносини, фактори, процеси та явища, які забезпечують їх конкурентоспроможність. Предметом дослідження є сукупність теоретичних і прикладних аспектів формування системи організаційно-економічних заходів забезпечення підвищення конкурентоспроможності підприємств мясопродуктового підкомплексу на регіональному ринку.
The main purpose of the qualification work is to substantiate the theoretical and methodological provisions and practical recommendations for the formation and implementation of organizational and economic measures to increase the competitiveness of enterprises of the meat product subcomplex in the target markets. The object of the research is the activity of enterprises of the meat product subcomplex in the target market, economic relations, factors, processes and phenomena that ensure their competitiveness. The subject of the study is a set of theoretical and applied aspects of the formation of a system of organizational and economic measures to ensure an increase in the competitiveness of enterprises of the meat product subcomplex in the regional market.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65953
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_B_44_2_073-20b-01_Sapelkin_D_M.pdf
  Restricted Access
2.51 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.