Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65953
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГуторова, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorСапелкін, Дмитро Миколайович-
dc.date.accessioned2025-05-06T17:20:39Z-
dc.date.available2025-05-06T17:20:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСапелкін Д.М. Організаційноекономічні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств мясопродуктового підкомплексу : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр»: 073 Менеджмент; наук. керівник О.О. Гуторова; Харків: ДБТУ, 2024. 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65953-
dc.description.abstractОсновною метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретикометодичних положень і практичних рекомендацій щодо формування і реалізації організаційно-економічних заходів підвищення конкурентоспроможності підприємств мясопродуктового підкомплексу на цільових ринках. Об’єктом дослідження є діяльність підприємств мясопродуктового підкомплексу на цільовому ринку, економічні відносини, фактори, процеси та явища, які забезпечують їх конкурентоспроможність. Предметом дослідження є сукупність теоретичних і прикладних аспектів формування системи організаційно-економічних заходів забезпечення підвищення конкурентоспроможності підприємств мясопродуктового підкомплексу на регіональному ринку.uk_UA
dc.description.abstractThe main purpose of the qualification work is to substantiate the theoretical and methodological provisions and practical recommendations for the formation and implementation of organizational and economic measures to increase the competitiveness of enterprises of the meat product subcomplex in the target markets. The object of the research is the activity of enterprises of the meat product subcomplex in the target market, economic relations, factors, processes and phenomena that ensure their competitiveness. The subject of the study is a set of theoretical and applied aspects of the formation of a system of organizational and economic measures to ensure an increase in the competitiveness of enterprises of the meat product subcomplex in the regional market.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectконкурентне середовищеuk_UA
dc.subjectм’ясопродуктовий підкомплексuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність підприємств м'ясопродуктового підкомплексуuk_UA
dc.subjectекономічний механізмuk_UA
dc.subjectорганізаційно-економічні напрямиuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectcompetitive environmentuk_UA
dc.subjectmeat product subcomplexuk_UA
dc.subjectcompetitiveness of meat product subcomplex enterprisesuk_UA
dc.subjecteconomic mechanismuk_UA
dc.subjectorganizational and economic directionsuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.titleОрганізаційно-економічні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств мясопродуктового підкомплексуuk_UA
dc.title.alternativeOrganizational and economic directions of increasing the competitiveness of enterprises of the meat product subcomplexuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет-
dc.contributor.affiliationКафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування-
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_B_44_2_073-20b-01_Sapelkin_D_M.pdf
  Restricted Access
2.51 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.