Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65924
Название: Аспектний підхід до формування професійних компетенцій фахівців індустрії гостинності
Авторы: Терешкін, О. Г.
Федак, В. І.
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Терешкін О. Г., Федак В. І. Аспектний підхід до формування професійних компетенцій фахівців індустрії гостинності. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 226-227.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65924
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_226-227.pdf156.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.