Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65924
Назва: Аспектний підхід до формування професійних компетенцій фахівців індустрії гостинності
Автори: Терешкін, О. Г.
Федак, В. І.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Терешкін О. Г., Федак В. І. Аспектний підхід до формування професійних компетенцій фахівців індустрії гостинності. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 226-227.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65924
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_226-227.pdf156.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.