Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65924
Title: | Аспектний підхід до формування професійних компетенцій фахівців індустрії гостинності |
Authors: | Терешкін, О. Г. Федак, В. І. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Терешкін О. Г., Федак В. І. Аспектний підхід до формування професійних компетенцій фахівців індустрії гостинності. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 226-227. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65924 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_226-227.pdf | 156.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.