Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65924
Title: Аспектний підхід до формування професійних компетенцій фахівців індустрії гостинності
Authors: Терешкін, О. Г.
Федак, В. І.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Терешкін О. Г., Федак В. І. Аспектний підхід до формування професійних компетенцій фахівців індустрії гостинності. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 226-227.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65924
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_226-227.pdf156.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.