Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65901
Назва: Новаторські підходи до формування та запровадження системи «вища освіта – ринок праці» під час підготовки технологів харчових виробництв
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В. Новаторські підходи до формування та запровадження системи «вища освіта – ринок праці» під час підготовки технологів харчових виробництв. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 199-203.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65901
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_199-203.pdf168.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.