Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65901
Title: | Новаторські підходи до формування та запровадження системи «вища освіта – ринок праці» під час підготовки технологів харчових виробництв |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В. Новаторські підходи до формування та запровадження системи «вища освіта – ринок праці» під час підготовки технологів харчових виробництв. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 199-203. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65901 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_199-203.pdf | 168.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.