Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65901
Title: Новаторські підходи до формування та запровадження системи «вища освіта – ринок праці» під час підготовки технологів харчових виробництв
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В. Новаторські підходи до формування та запровадження системи «вища освіта – ринок праці» під час підготовки технологів харчових виробництв. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 199-203.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65901
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_199-203.pdf168.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.